Імміграція до Манітоби
-
Відповідайте на питання чесно. Ви проходили медекзамен за останні 12 місяців? — ні. Ви були понад 6 місяців в країні зі списку (Канади в тому списку немає)? — якщо залишалися в Канаді, то знов відповідаєте "ні". Ще одне питання про ваші плани працювати в певних галузях, які перераховані в переліку: охорона здоров'я, сільське господарство, щось там іще — відповідаєте "ні", якщо не збираєтеся працювати в тих сферах. І в такому разі вам не треба буде злавати медекзамен повторно. Відсилати додатково нічого не треба, бо інформація в них є в системі з вашого першого медогляду. І їх мають зарвхувати. Якщо ж ви збираєтеся працювати в галузях, які перелічені в питанні про роботу, то відповідаєте "так" — відповідно, вас можуть попросити пройти новий медекзамен.
-
Але якщо ви не виїзжали. Повторно проходити не треба . Надаєте старий
-
Чи належить психологія до галузі охорони здоров'я?
-
Друзі, скажіть в графі про національний документ, що писати? В мене не має айді картки (пластикової) А в звичайному паспорті номері буква Ю Що порадите?
-
Пустять, а продовжити можна в посольстві але треба робити апоінтмент, і треба це робити до того як закінчиться паспорт та вору перміт, а ворк перміт вам також дадуть на 4 місяці тому після продовження паспорту вам ще треба буде подаватись знову на ворк перміт, також заявки на ворк перміт для куает закінчується 31 березня
-
Вітаємо, Марта! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Має бути відпрацьовано 6 місяців на будь-якій роботі ≥30 годин на тиждень.
-
Це для всіх підряд провінцій.
-
Але краще продовжити зараз, мороки менше + безкоштовно.