Імміграція до Манітоби
-
На федеральному етапі багато хто додає документи про освіту (оригінал та переклад в одному файлі), employment verification letter, resume, proof of funds та інше як supporting documents. В подальшому це зменшує ризик додаткових запитань та пришвидшує перевірку аплікантів, включаючи їхніх депендантс.
-
Добре , дякую, просто у відео supporting documents, він швидко пролистав, то і не зрозуміло чи ще щось треба крім свідоцтва про одруження чи розлучення. До речі в supporting documents є пункт Children's information, то інформацію про дитину народжену в Канаді додавати туди? Бо у всіх формах чітко сказано додавати інфо про дитину " who are not already Canadian citizens or permanent residents".
-
Це лист який підтверджує повну зайнятість на тривалий термін ?
-
Шаблона, скоріш за все, немає. Я надавав роботодавцю приклад, то він все переробив по своєму. Чи підійде чи ні поки не знаю, але ж саме шаблону не зустрічав поки що. З повагою.
-
Зрозумів . І ще таке питання , на федеральному етапі є форма ,де маю вказати місцезнаходження за останні 10 років . Я працював в морській сфері і фактично був на кораблі кожні 5 місяців ,кожного року ,починаючи з 2012 . Корабель робив переходи по океану ,іноді місяць ,фактично це були нейтральні води . Чи є у когось досвід подібний ? Я як ви заповнювали . Або можливо треба дзвонити до IRCC ? Дякую наперед .
-
Доброго ранку ,чи був у когось прецендент , ішов по swm , задекларував 5 тисяч грошей . Зараз сума трішки менша (номінацію отримав,на федеральний ще не подався),чи може бути проблемою якщо указати суму на федеральному етапі трошки нижчу за ту,яка була заявлена на провінції ? Дякую наперед.
-
Ооо, так ви отримали? Поздоровляю🥳🥳🥳
-
Врахуйте що вам ще треба заплатити за подачу на фед. етапі
-
так а що кредитка? вона ж погашається постійно і знову забираються гроші звідти я, наприклад, постійно користуюся кредиткою і не одразу прям закриваю її під нуль і платити за федеральний теж з кредитки, фактично як мені за двох людей, то в мене там буде одразу 0$ після оплати запитають мене про кредитки і побачать там 0$ :)
-
А якщо виписку з кредитки попросять? Маєте вказати реальну суму грошей