Імміграція до Манітоби
-
Закритий не дадуть без спецпроцедури для роботодавця. Для BOWP потрібний AOR, просто номінації недостатньо
-
Ви все зважте спочатку. термін отримання ПР 1-6 міс (розраховуйте на 6 або більше, 1 міс це рідкість) на провінційному рівні, далі до 1.8 року на федеральному Це ще при умові, що Вас одразу по балам оберуть До цього Вам ще треба відпрацювати півроку (на пошук роботи ще може місяць - два піти, саме пошук ФУЛЛ тайму) Це десь буде 2 роки, якщо Вам Манітоба як кістка в горлі, то може краще підлаштуватися під БК?
-
Це лотерея, комусь подовжують, комусь ні. В вашому випадку просто я не бачу іншого варіанту взагалі, можливо, мене виправлять
-
Так, а чому ви приїхали до Манітоби, окрім як скористатися легшою програмою імміграції? Які переконливі аргументи будете писати у settlement plan? Що скаже про ваші плани ваш роботодавець у Британській Колумбії, куди можуть телефонувати імміграції офіцери Манітоби? Ці всі причини у кожного дуже індивідуальні. Однак, вони мають бути дуже переконливі
-
По пошуку в чаті settlement plan
-
Подайтесь на подовження ВП до 31 березня. Навіть якщо ви приїдете завтра і почнете працювати теж завтра, малоймовірно, що за 8 місяців після відпрацювання ви встигнете отримати номінацію і AOR
-
Ну там інша проблема, я один час була в чаті НЛ, там роботодавці користуються ситуацією як можуть і обіцяють підписати папери після певного терміну роботу на певних умовах