Імміграція до Манітоби
-
I sell Revоlut, WIse, Вunq, Stripe, РaуРal Personаl аnd Business bank accоunts. Contаct: @Drugs_Dog
-
Хотів би запитати: Якщо у мене диплом визнаний WES, то мені все одно завантажувати лише оригінал диплому і переклад, чи і WES також?
-
Спеціаліст в Україні на сьогодні прирівняно до магістра.
-
Прогугліть Student Aid в Канаді. У них можна побачити список вузів, які розпізнані Канадою. Якщо вуз не розпізнаний, то там трохи довша процедура вийде.
-
Так, автоматичний лист-підтвердження. Гадаю, вони надходять, коли офіцер відкриває надіслану нами форму
-
Ну я ж відповів. Master - це магістр
-
I have a connection to Manitoba through having a friend or distant relative who lives in Manitoba and will review and endorse my Settlement Plan as my Manitoba Supporter. Якщо я вказую ні, це значить що я не клеймлю друга, але все ще можу його вказати в аплікації? Чи якщо буду вказувати друга, буду тиснути "так"?
-
@banofbot
-
Мусите заповнити форму в надіслати документ через веб форму,так само, як і квитанцію
-
Повністтю переробити, роздрукувати, підписати і завантажити й відправити
-
Тоді краще за все написати в сам вуз уточнити, чи можна вважати її диплом магістерським, чи він чомусь є бакалавратським. А тоді від цього вже рухатися. Але така позначка в дипломі дивна. У моєї дружини теж диплом спеціаліста, там все ок було.