Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміло, чудово. Дуже дякую вам ) Я подався на SWO. Тому побачимо що з цього вийде
-
відробено понад 2000 годин, але як це усе подати, просто не маю уявлення
-
Вітаю! Скажіть будь-ласка, як правильно вказувати адреси: як почалася війна, ми виїхали і кілька місяців жили в різних готелях, країнах поки визначалися що робити і чекали візу. Вказувати всі ці адреси? Чи вказувати адресу в Україні? А ці кілька місяців вказувати тільки в подорожах?
-
Короче, додавати фриланс не реально, судячи зі всього. Єдине, чи офіцер не буде мати претензій, що не було роботи за ці усі роки
-
Доречі, гарна ідея. Дякую!
-
Все вказувати, як будуть гепи у датах, то будуть додаткові запити, в це все затягування розгляду справи. Реально тут постили, навіть запит від IRCC, щоб вказали у schedule A геп, тривалістю у 2 місяці людина подорожувала, то не вказала. IRCC прислали запит про це.
-
Дуже дякую! Зрозуміло. це не проблема вказати. я читала, що не повинно бути гепів. Але в мене виникло питання як вони це сприймають: як подорожі, чи як адреси проживання? Ну тобто, якщо я наприклад, поїду у відпустку на тиждень то в мене ж залишиться моя постійна адреса проживання. А це буде просто як відпустка. Ну принаймні, я так це сприймаю) Хочеться просто відразу все вказати вірно, щоб не було зайвих запитів і затримок)