Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка, розібратися. Я чекаю на портал 2 у Канаді. Чоловік в Україні днями отримав паспорт із вклеєною імміграційною візою. В трекері з'явилося оновлення з new task, але я не розумію, що з цим робити. І в профілі з аплікацією останній лист — це Letter accompanying the Visa стосовно чоловіка і його візи, і там є номер і дата CoPR. Але мені окремо нічого не присилали. І що робити з оцим "waiting for you", взагалі не зрозуміло. Телефонувала на 18002676788, пояснила ситуацію, і там порадили відповісти ще раз на листа про портал 1 — відправити ще раз оці дані про ім'я, колір очей, адресу тощо. Хтось із таким стикався? Що відбувається, підкажіть, будь ласка
-
Я є головним аплікантом, я в Канаді з сином. Чоловік — депендент в заявці, він отримав імміграційну візу в паспорт в Україні. А я з 15 січня відповіла на запитання стосовно портал 1 і з тих пір чекаю на портал 2. Якщо то якась помилка, то що робити, підкажіть, будь ласка?
-
Стаді перміт не треба
-
такі нічого немає про віртуальний лендінг, жодного прогресу після порталу 1( І це завдання висить саме в мене як в основного апліканта, а в чоловіка та сина нічого не змінилося в трекері
-
Я все правильно вказала, і в листі Letter accompanying the Visa йдеться тільки про чоловіка, хоча він адресований мені. А в тих документах, які йому прийшли разом із паспортом, я зазначена як депендент, а про сина взагалі не йдеться.
-
Дуже вам дякую за допомогу!