Імміграція до Манітоби
-
Якщо немає документів, то будете писати твір на вільну тему, де все пояснюєте, надаєте аргументи "чому нема документів" і сподіваєтесь, що IRCC задовільниться вашим поясненням. Однак, гарантії жодної немає. Ну і також не забувайте, що електронний реєстр військовозобов'язаних діє з 2019 року. Тобто документи відновити не було проблемою, якщо поїхати на неокуповану територію України.
-
Минула була 30 січня, а проводиться вона раз на місяць, тобто наступна буде 28-29 лютого. Я якраз за вибіркою SWO отримав LAA 30 січня, хоча подавався по SWM ☺️
-
Доброго дня. Чи можна податись і зробити новий ворк перміт, якщо попередній ще має термін 1 рік?
-
Якщо є новий паспорт, то теоритично так. Тільки треба подавати на зняття обмежень.
-
Киньте будь ласка посилання на зняття обмежень з ворк перміту або там де можна замовити новий. Дякую
-
Паспорт той самий , діє до 2028 року. При знятті обмеженнь продовжують на 3 роки?
-
Буває і таке. Процедури проведення як такої немає. Є зняття обмежень. А там як повезе
-
То я якщо старий перміт на 1 рік, а продовження буде на 3 місяці? Якось це навіть не звучить логічно
-
Ой невідомо наскільки продовжують. Пошукайте по групі. Пишуть, що хтось проскочив і отримав на 3 роки. Комусь дають 3 міс, кому 6🤷♂ від чого залежить- невідомо. Я як кому і відомо - то не відсвічують
-
До трьох років. Одноразово при в'їзді
-
Або є, або я помиляюсь
-
То після такого зняття обмежень треба зразу на новий знову подавати
-
Киньте посилання. А то виходить що ПР не потрібно, а можна продовжувати ВП. БУЛО б класно але не віриться...
-
Ок, це гра слів. Суть ясна, що малось на увазі
-
Продовження немає. Є подача на новий