Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт, а чи можна тут спитати про заповнення податкової декларації?
-
Дякую 🙏
-
postimg.cc/nsZMR1C4 Не зовсім розумію як відповісти. Проходила мед. огляд: кров більше року назад, а х-ray 7 місяців назад. То я правильно відповідаю для подання на новий ворк перміт?
-
Я мала на увазі чи правильно я відповідаю на пов'язані з цим питанням два слідуючих питання. Скрін-шот прикріпила зверху.
-
Вітаємо, Roman Niko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Stanislav Boiko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Просто додам інфо від себе: Імміграційний консультант (не MPNP , а по всій Канаді) мені радив (спілкувалася ще до того як почала самостійно діяти зі своєю еміграцією) Що, навіть, якщо почав працювати в середині місяця, то рахуються тільки повні місяці (тобто треба пропрацювати 12 місяців і отой неповний місяць) щоб рахувався рік досвіду
-
3 роки на одній роботі і 10 місяців на довгій не дають 4 роки для фактору 3. Більше того, тут у чаті є людина, якій чуть не відмовили у номінації, бо вказала стаж так, як ви радили раніше. Отримала PFL, А4 лист пояснення написала. Офіцер дав відповідь, що це тільки через те, що людина має добру історію employability у Канаді, їй дають номінацію. Але також написав, що нічого заокруглювати не можна.
-
Перечитала ще раз, тут напевно питання більше в тому, чи можна обʼєднати оті три місяці у Польщі і 10 міс у Канаді (імовірно що автор має на увазі, що позиція однакова в обох країнах і обовʼязки також). Це я , нажаль, не знаю 🤷♀️ На це, напевно, пан Wes відповів -про MPNP