Імміграція до Манітоби
-
Поясніть, для чайників)) Але якщо в мене паспорт до липня 2027, а дозвіл на роботу до листопада 2025, то я зараз просто так можу замовити новий відкритий ворк перміт просто так в два кліка автоматично без розгляду якоїсь людини?
-
Сорі. Що я маю на увазі. В мене ще дозвіл на роботу на 1,5 роки є. Чи офіцер не скаже, що типу ти ще собі можеш працювати, звертайся до нас через рік...?
-
на протязі цих двох місяців для збору документів
-
Друзі, а нічого страшного, що гроші на рахунку були зараховані до того, як засабмітили LAA? Бо нам передали наші кошти за нерухомість з України і ми поклали їх на севінг акаунт під час активної заявки LAA
-
Тоді ви б мали знати, що безкоштовного житла, крім тимчасового проживання в готелях, немає. Чи є дешевше житло? Так, десь є. Наприклад, у Вінніпезі через New Housing Journey можна знайти дешеві варіанти. Можна десь у рурал частині Канади знайти житло за яких 700 доларів на місяць. Однак, це не буде житло від уряду. Українцям не надають житло безкоштовно в Канаді.
-
Може тоді ще додати в Assets іншу нерухомість, котра наразі є в Україні? Чи це не змінить ситуації
-
Дякую!
-
Гроші були, але не на канадському рахунку