Імміграція до Манітоби
-
Якщо у вас є рахунок в українському банку, можна через електронний ключ авторизуватися в Дію. Якщо немає, можете купити eSIM та відкрити рахунок в монобанку і через монобанк авторизуватися в Дію, або навіть за канадським номером відкрити в монобанку рахунок. Але тут обов'язково потрібний ідентифікаційний номер, якщо у вас його немає, рахунок в банку відкрити не вийде. На сайті МВС авторизація також або через БанкID, або через Дію - тобто шлях той самий. Якщо ніякі з цих шляхів не підходять з якихось причин, то тільки посередники тоді. Якщо буде потрібно, напишіть мені, я дам вам контакт фірми, у якої в районі 100 CAD можна замовити витяг про несудимість
-
Ви можете податися на звичайну туристичну візу. Я за місяць її отримала (у жовтні подалася — до кінця листопада вже мала вклеєну). Але віза потрібна лише для того, щоб в'їзжати в Канаду. Для перебування в Канаді потрібні дійсні ворк перміт або стаді перміт або візітор рекорд. Якщо ви не збираєтеся з Канади виїзжати і повертатися, то можна взагалі без візи обійтися, поки ПР не отримаєте.
-
Дякую Вам за інформацію. А то ми на нервах, ніяк не можемо зловити апойтмент в консульство
-
Якщо не пам’ятаєте пароль до приват24, то можна його відновити, звʼязавшись з оператором.
-
Мій ворк перміт дійсний до 25 року до жовтня. То значить треба діяти по тій схемі яку я описав у повідомленні?
-
Ви зможете додати свій новий паспорт на федеральному етапі. Я додавала і для себе, і для сина після отримання AOR черкз вебформу.
-
А якщо у мене ВП до грудня 2024 року ,а у дружини до грудня 2025 року ,то чи можу я податися ВП через дружину,тобто на підставі того що дружина має ВП?
-
Будь-який досвід офіційної роботи на повний день, який ви можете підтвердити довідкою від роботодавця на офіційному бланку або листами-референсами від колег. Щоб порахувати досвід правильно, віднімайте 5 років від дати заповнення EOI і враховуйте в цьому проміжку повні роки роботи, бо заокруглювати не можна: наприклад, якщо ви працювали в компанії 3 роки і 9 місяців, то можете клеймити лише 3 роки.
-
Таке повідомлення в інстаграмі. Мабуть новий паспорт стане взагалі не реальним.
-
Це дуже добре, бо з консульством великі проблеми.
-
Чи можна подаватись на федеральний етап, якщо батьки з діючим паспортом, а у дітей продовжений? Хтось каже що ні, а хтось каже, що подавались і не було проблем. Вже голова кипить від різної інформації.
-
Доброго вечора, якщо я проживав на території Польщі 5 місяців і на території Чехії 5 місяців,то мені потрібно для подачі на піар довідка про несудимість?З 25.02.2022 я знаходився на теритої Європи, а 11.02.22 прибув до Канади.12 березня був отримана «віза перебування» в Чехії і закрита 11 вересня.( документа про закриття візи немає, просто перекреслена в паспорті), а польська «віза перебування» була надана в жовтні чи листопаді.По факту не перебував ні в одній країні більше 6 місяців, мені потрібні довідки з цих країн?В офіцера будуть питання де я знаходився? Дякую)
-
На якому етапі імміграції потребують Criminal check ?