Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Треба допомога- подалася на стаді перміт доньці в новий паспорт (до того був візітор і вона була вписана в мій паспорт). Все робила по відео в своєму кабінеті. Тепер побачила що в моєму кабінеті є дві заявки - доньці і друга мені новий перміт. Підкажіть будь-ласка чи я правильно розумію що мені теж будуть розглядати новий перміт? І друге якщо так і це новий перміт, чи можна їм якось дослати пояснення щодо мого перміту щоб продовжили на 3 роки,бо я планувала спочатку дитині отримати,а потім і собі вже подавати,підготувала прохання чому мені продовжувати. Як його можна їм відправити?
-
Ресурс називається « Благословіння від Бога «
-
За цим ресурсом має бути якийсь інший чат, мабуть)
-
Привіт! А шо би ви хтіли?) Тут практично все є в закріплених повідомленнях, контенту на два дні дивитись і читати)
-
#відео #1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Подача ЕОІ. (У відео #1 помилка, для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, але чоловік не іммігрує. То для ЕОІ ви вказуєте кільість 2.) #2 Що таке референс для імміграції в Канаду #3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації (після отримання LAA) #4 Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади (для провінційних номінантів)
-
Підкажіть будь ласка хочу взяти референс з Чехії Працювала там на 0.8 Має бути вказано фул тайм чи так і писати 0.8 чи просто 30 год/тиждень? Дякую
-
Що у вас там за секрети? В Канаді заборонена будь яка дискримінація, про що ви хочете спитати ? Про родину геїв чи транссексуалів ? Про людину, що має кримінальне минуле ? Ви вже так заінтригували, що навіть цікаво стало. Тут же дійсно немає, ані фото ані імен , чого соромитися ? Краще пишіть сюди , може ще комусь допоможете, у кого схожа ситуація
-
Через пару тижнів дзвоніть ))