Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка стосовно програми «Perminent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada». Я маю PR, та моя мама хоче подаватися по цій програмі. Зараз вона в Канаді, але планує на якийсь час їхати в Україну. Питання, чи може вона подати заявку, та поїхати в Україну? Чи їй потрібно перебувати в Канаді протягом цього процесу ? Дякую!
-
Хлопці та дівчата хто знімав restrictions з вп, вам приходив лис «wp-ext” щось таке, по пошуку у чаті тільки бачив хтось питав за продовження, коли знімаєш обмеження теж таке приходить?
-
Я так зрозумів такої процедури як зняття обмежень і не існує офіційно ти просто замовляєш новий вп вказуючи що ж медогляд і вони по дефолту присилають його без обмежень
-
Аплікант має перебувати в Канаді під час процесу. Однак, короткі поїздки окей точно. Family members can be in or outside of Canada. Only you are required to be in Canada throughout the application process. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html
-
Що вважається короткими поїздками? На 3 тижні можна їхати?
-
Я маю на увазі запит цей коли відбувається? Після отримання номінації? Коли подались на федеральний, до біометрії чи після…
-
Це на якому етапі?