Імміграція до Манітоби
-
Лендінг - це інакше. Якщо він здав медицину та біометрію, йому прийде запит на паспорт для вклейки імміграційної візи та прийдуть CoPR у конверті разом із паспортом. Якщо чоловік протермінує імміграційну візу, то він втратить можливість набути статусу постійного резидента. Головний аплікант пройде лендинг віртуально тут у Канаді.
-
Тобто ситуація майже безвихідна)
-
Зрозуміло. Дякую.
-
А у випадку коли чоловік все здає в Україні(я ще не перевіряла чи працюють там зараз ці центри). Але потім ситуація не змінюється і він не може залендитись, це буде впливати на сім’ю яка тут?
-
А скільки загалом дається часу на лендінг після прийняття рішення?
-
Ще є ймовірність, що якщо чоловік вчасно не може приїхати і залендитись, то можна звернутись до IRCC та пояснити ситуацію. Тоді, залежно від часу, коли неможливо приїхати, IRCC може дозволити чоловікові приїхати до Канади пізніше. Так було під час пандемії ковіду. Однак, такі випадки розглядаються індивідуально.
-
Дякую за відповідь!
-
Вибачте ще одне питання. Якщо я рік в Канаді працюю тільки на англійській то можу в першому питанні вказати «1»? Чи треба давати пояснення та яке? Та з приводу вивчення мови: якщо ходила на англійську в ред рівер коледж на ессе то це враховується? Треба в цих організаціях просити звіт? Дякую
-
І логічне питання слідує. Якщо розглядати ймовірну ситуацію, що чоловік не зміг вчасно залендитись… То чи зможе ж потім чоловік спокійно йти іншою програмою? Чи то ж не буде бану для нього?
-
Доречі, може комусь буде корисно. Чоловік в Україні зробив на дитину загранпаспорт і відправив поштою. Подивимось ще, чи доставить пошта. Але факт що вони прийняли. І те що чоловік сам без дитини зміг замовити загранпаспорт на неї. Може це комусь стане у нагоді.