Імміграція до Манітоби
-
Як ви ту довідку з дії брали, підкажіть , будь ласка
-
В мене в довідках з робіт в Україні було написано "згідно зі штатним розкладом" про зарплату. Я додавала довідку ОК-5 з Дії з перекладом для номінації. На федеральний етап то все взагалі не потрібно.
-
Дія –> Сервіси –> Довідки
-
Ага, я десь так це і зрозуміла. Просто мала сумніви, чи так взагалі можна, оскільки можливо все одно потрібно підпадати під вимоги саме якоїсь із програм MPNP, на які можна і без ЕЕ податися. Але ж у них на сайті написано, що можна через ЕЕ, але немає конкретних вимог, іде посилання на загальну ЕЕ, а на загальній без підтримки провінції потрібно дуже багато балів
-
Дякую
-
Успіхів Вам!
-
І пройшли по номінації і федеральному без неї?
-
А підкажіть будь ласка якщо знаєте На неосновного апліканта треба також все і джоб офер і референс летер?
-
Сьогодні оплатила та подала номінацію! Почався мій відлік часу на очікування))
-
І нам відмовились. Видали окрему довідку про доходи за останній рік
-
Вітаю! заповнюю форму у графі про освіту що вибрати якщо 1 рік училища після 11 класів? Дякую 🙏
-
у цій формі imm0008 ще про останній в'їзд до Канади якщо я минулого тижня виїжджала до Європи, писати дату нового приїзду?
-
Перепрошую за дурне запитання, але не підкажете де я можу знайти інформацію що саме має бути в довідці? Вона має бути англійською, вірно?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Заповнюємо форму 5710 для продовження дозволу на роботу. Роблю відео, але розділ досвіду роботи викликав питання, де вказується поточна робота. У відео поставили дату закінчення датою подання заяви. Але так само в інтернеті знаходжу інформацію, що це не коректно і багато хто радить писати дату закінчення ворк перміту, або залишати поле порожнім. Хто знає, як правильно? Дякую.
-
Дякую