Імміграція до Манітоби
-
В нас тут без запису приймають. Чекали хв 20
-
Я в Селкірку живу, сін змінювала і робила для молодшого сину тут у Сервіс Канада.
-
Ви як на акаунт заходите, то там видно суму
-
.нічого мені не виплатили, бо я мала парттайм роботу між двома фултаймами. То вони там такого наплутали, я дзвонила, але оператор настільки тупий, що не зрозумів нічого. А я була зайнята на новій роботі, ще й переїжджала, то я просто відпустила це
-
Круто!!! Вітання!!!
-
В мене булотщось близько 500 за два тижні. Було б непогано, але.... 🤷♀
-
Дуже дякую!
-
День чи два. Інколи в той же день підтягує.
-
Щодо біометрії, так. Але медицину навіть малюкам треба проходити. Але і біометрію, і медицину вам треба буде проходити аж на федеральному етапі, коли прийде запит відповідний.
-
Ми проходили в Bison Family Medical Clinic. Здається, така назва. 1686 Pembina Hwy, якщо не помиляюся. 200 доларів за людину. З тих, куди подзвонили, ця була найдешевша і по даті була найближчою.
-
А ви заходили в той свій кабінет і перевіряли чи вони прийняли рішення щодо вашої аплікації? Так само чи приходив вам код із чотирьох цифр звичайною поштою? Він потрібен щоб відмічатися в них на сайті раз в тиждень. Так само ви повинні були підписатися на отримання листів з вакансіями по вашій професії з Job bank і відправляти ваше резюме на них. Хоча б кілька в тиждень. І так само, перевірте, чи додавали ви скан-копію ворк перміту свого (або доносили його фізично в Service Canada) і чи роботодавець надіслав їм ROE. Перший тиждень після роботи не оплачується, а далі, якщо все правильно зроблено і робите те, що вимагається, то все повинно оплачуватися. Якщо все ок, то у вас в кабінеті має бути присутня інформація про нарахування і виплату.