Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Доброго дня всім. Склалась така ситуація. Коли створював заяву на батьків вказав, що працювати не планують і вони отримали візітор рекорд. Виявляється тут потім багато нюансів починаючи з банків і тд. Підкажіть будь ласка як правильно оформити заявку на отримання ворк перміту.
-
На етапі оплати за ПР, там потрібно новий кабінет доя оплати створювати? Чи заходити за тими даними що і на портал заходжу?
-
Доброго дня. Заповнюємо форму на федеральному етапі і тут запитання з приводу освіти. Я закінчила 11класів і потім ще 4 роки університету, виходить 15 років.Але коли заповнювали форму на провінційну номінацію вказали 10 років школи бо іншого варіанту не було, і як тепер рахувати як 14 років чи 15?
-
Доброго дня!підкажіть будь ласка чи треба вказувати дитину 10 років в анкету на провінцію якщо він громадянин США
-
Ну він же громадянин США а не Канади. Тільки народжених тут не треба на провінції тому що вони громадяни Канади
-
Так він не збирається іммігрували сюда
-
Там на провінції вас питають хто збирається емігрувати з вами тоді мабуть не треба, але може краще нехай відповість Василь чи Дмитро
-
Ще одне питання, Proof of Work experience in Canada, етап ПР, головний аплікант я, мені там тільки свої документи підвантажувати?
-
Доброго дня ) підкажіть будь- ласка що з цим робити ? В нас нема документів ніяких крім чоловіка диплома магістра
-
Доброго дня підкажіть будьласка чи можна змінювати роботу коли находишся на провінційному етапі по програмі SWM дякую
-
Дякую ))
-
Все зробила - не пускає все одно