Імміграція до Манітоби
-
Ніде переєчтровуватись не потрібно, головне ідуть через транзитні переходи, а не там де на вихід до міста. Але в залежності від аеропорту, може бути перевірка security. Звичайно в Торонто вже буде оформленНя
-
Дякую, буду мати на увазі
-
Air Canada по відгукам дуже часто затримує, переносить рейси, тож не панікуйте, йдіть до стійки регестрацій. Вони нададуть нові квитки, якщо що, перереєструють багаж і т.д. всі зміни будуть приходити на пошту, але й на стійці реєстрацій є вся інфа по ваших білетах.
-
Дякую вам 🙂
-
Я лечу авіакомпанією Air Canada, тільки одна авіакомпанія
-
Дивлячись який білет, яка країна. Не соромтесь зателефонувати до авіакомпанії чи посередника, які продали вам білет, вони все розкажуть. Що до особливостей і вимог деяких країн - можна ще зв'язатися з аеропортом, там найсвіжіша інформація щодо COVID обмежень і т.д. У кожному новому аеропорту будете проходити контроль ручної поклажі, речей у кишенях, це норм, навіть якщо до літака важ перевіряли.
-
Привіт всім, вибачте що пишу в цій групі, але ви точно це проходили. Я ніколи не літав з пересадками. Підкажіть при пересадці мені знову потрібно буде проходити реєстрацію, паспортний контроль і т.д чи алгоритм трішки відрізняється? Дуже вам дякую 🙂