Імміграція до Манітоби
-
Чи треба працювати на одного роботодавця та один NOC весь час, поки не отримаєш ПР? (Якщо це SWM напрямок, наприклад) Якщо так, то що буде, якщо звільнять, наприклад, за неділю до отримання ПР? Все починати заново? Також цікаво як це працює у випадку із SWO + спецвибірка.
-
Так а при чому кулеба? Ти ж написав цю повістку дня в чаті.
-
Опять з афедавідом, я казав щоб не плутали людей. Афедавід не потрібен в Канаді!
-
Їдемо разом?
-
Так яж і кажу поїхали? Мені не дають , ну я таких які провокують новинами, готовий брати и їхати назад разом.
-
Та пускай люди ті которі прошли, кажуть що треба афедавід, буде цікаво подивитись як всі будуть казати що такого не роблять))
-
Ну тут в чаті всі кажуть треба переклад з афедавідом, я намагався доказати що афедавід тут не треба бо це друга процедура, треба просто клятва перекладача, ну мені чогось всі доказують що клятва перекладача це афедавід. Хотя афедавід це як раз засвідчений в нотаріусі документ
-
Можно міняти на любом єтапі, просто повинні бути обставини чого і написати це офіцеру.
-
Я так і кажу, ну це не афедавід)) А в чаті всі кажуть афедавід і плутають людей)) Я це намагався пояснити, але є дуже смітливі жінки які вперлися і доказивали мені що це і є афедавід))