Імміграція до Манітоби
-
Мало для проходження вибірки. Як я казав, створюйте ЕОІ, хай буде у системі (може у вас унікальна професія, яку відберуть по occupation specific selection), і готуйтеся до тесту з мови. Бо з такими балами можна рік сидіти у пулі, якщо нічого не зміниться.
-
-
@western9 Доброго ранку! Тільки зараз помітила, що у моєму Application Status Tracker (федеральний етап) у контактних деталях вказаний мій укр номер телефону (яким я зараз не користуюсь), а також неповна адреса мого проживання (вказаний лише номер будинку, без номеру квартири), вся інша інформація в порядку. Чи варто надсилати web форму з уточненнями до IRCC в такому разі? Буду вдячна за відповідь 🙂
-
В такому разі, для фул тайму надсилаєте Record of Employment, а для парт тайму готуєте Verification Letter
-
Якщо у вас були тих 8 місяців фул тайму, цього достатньо для подачі
-
Підкажіть по SWO хто знає, чи треба звільнятися , подалися на SWO набрали 72 бали. Але контракту взагалі немає, джоб оферу не було. Продовжує працювати на того самого роботодавця, це вірно система нас закинула на цю програму? Чи потрібно звільнятися після року роботи?
-
Вам потрібно звільнитись з фул тайму. Отримати Record of Employment, далі вас наймають на парт тайм і надають Verification Letter, безпосередньо, щодо парт тайму
-
Вам потрібно отримати Record of Employment, для цього потрібно звільнитись, або певний час продовжувати роботу на парт таймі, тоді цей документ автоматично зʼявиться у вашому CRA акаунті