Імміграція до Манітоби
-
В мене просто більше нічого нема
-
Йой То не 2 роки в мене, а рік я 10 міс А довідка про працевлаштування це що? Типу той лист від начальства?
-
Три роки саме у цій провінції?
-
Друзі мають надати інформацію про вас, як довго ви знайомі, потім друзів просять пройти співбесіду із MPNP, заповнити settlement plan part 2. Також друзі мають бути впевнені у вас, що ви тут проживете хоч 3 роки, бо якщо поїдете швидше, друзі можуть попасти у black list. Друзі мають бути ПР або громадянство Канади, жити у Манітобі щонайменше 1 рік.
-
Дякую гарно
-
Я зрозуміла Тоді попрошу хай переробить Сподіваюсь проканає😂
-
Чекаємо сьогодні інформацію щодо нової вибірки SWM. Уже знаємо, що прохідний бал, максимум 800 наразі. Бал падає 👏
-
Добрий день усім. Хтось має список документів на подачу декларацій в податкову? Хочу сама подати спробувати. Дітей немає. Є тільки рент ресіт та з робот Т4. Просто не знаю може ще щось потрібно ? Дякую
-
Дякую саме його і пробувала,є кнопка обрати ,обираю апоінтмент і видає адрес вибраної локації і все ,далі біометричні дані знову обираю і все поновій.Опції дати та часу немає,пробувала навіть іншу провінцію.Чи може підказати хтось хто робив апоінтмент нещодавно на біометрію?Можливо глюк системи,дякую
-
Ми отримали сьогодні номінацію. Подавалися 9 липня.
-
Велике дякую по-перше адмінам чату і також всім учасникам!!!! Допомога дуже велика тут!!!!
-
Підкажіть будь ласка, подаю (редагую) заявку на EOI, з початку йшов по SWM а тепер перекваліфіковуюсь на SWO ( появився тест з англійської) . В моєму application report написано Based on the information you provided in your Expression of Interest, you appear to qualify as a Skilled Worker Overseas . Your ranking points total 457. В пункті Adaptability (connection) мені порахувало тільки 100 балів. Як я зрозумів це "Попередній дозволений досвід роботи в Манітобі (шість місяців або більше) 100". Чи все правильно? як на мене там би мало відображатись 500 балів за роботу на фул тайм в Канаді. допоможіть будь ласка