Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо у мене temporary position в джоб офері, але немає дати завершення тому що директор не впевнений коли повернеться людина з дикрету, і я вже отримала LLA, то в відділі Employment на питання до якої дати я працюю, поставити галочку present?
-
Та ж ситуація Думаю так
-
Виникла проблема при заповненні , Tax information -enter line 15000 from your 2023 income tax and benefit return.If your 2023 return has not been filled and assessed,enter line 15000 from your 2022 return-enter dollar only. Я ще не подавав декларацію за 2023 , і вписую 21,420 . Пише що інформація не відповідає . Чи потрібно досумувати deductions from total income ?
-
Перепрошую, підкажіть, будь ласка, чи були випадки, коли при оформленні візи ви вказували одну провінцію, але плани змінилися щодо вибраної провінції та при прибутті до Канади просили офіцера поміняти на іншу провінцію? Якщо такі випадки були, підкажіть як усе проходило і чи це можливо Дякую за відповідь!
-
В мене буде дві зупинки в Канаді, перша у Ванкувері і кінцева в Монітобі А в при оформлені візи вказувала провінцію Альберту Мені важливо знати чи не буде проблем, що я взагалі не буду зупинятися в прописаній провінції і мені головне, щоб в воркперміті вказали Монітобу