Імміграція до Манітоби
-
Такого не буває. Ви можете оформити довіреність на отримання вже готового паспорту, вона робиться при оформленні самого паспорту. Але паспорт по довіреності зробити неможливо
-
В Канаді ви worker
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи надається зараз тимчасове житло для щойно прибувших?
-
Аа.. ясно Без варіантів тоді
-
Підкажіть чи можу вже збирати цей список документів якщо ще навіть не подала на номінацію?
-
я вибачаюся за стільки питань, але вони сами лізуть. Як бути, якщо в Україні закінчував технікум, тобто пішов зі школи після 9 класу. Але в технікумі ми закінчуємо шкільну програму перші 2 роки і там же отримуємо диплом про повну середню освіту, а інші 2 роки вже йдуть за спеціальністю. То як же вибрати мою освіту, якщо в high school я був умовно 11 років, а post secondary education в мене виходить 2 роки. Але система не дає вибрати 11 років ніяк. Хто тех вчився в технікумі і що вказував? Бо на єтапі EOI я вказав що маю 2 years post secondary, тому що після диплому про середню освіту вчився ще 2 роки, а зараз виходить що я не можу вибрати правильні дані
-
Надається готель до 30 днів, здається. У Вінніпезі.
-
Можете.
-
Так, у вас є 60 днів на заповнення, оплату і відправку аплікації.
-
Дякую
-
Ні, вже в аеропорту як прилетите. Там буде стійка з інформацією і номерами телефонів готелів. Скажете, що приїхали по CUAET і вам потрібен готель.
-
Дякую ) Інформація про це є в аеропорту чи треба з кимось з'вязуватись окремо?
-
t.me/uccmb/162725
-
Всі шляхи дивлюся