Імміграція до Манітоби
-
добрий вечір питання по вкладці Employment .. якщо в EOI я клеймив лише канадський рік.. мені всеодно треба заповнювати дані за останніх 5 років? а також дружини роботу тут в Канаді? * я можу підтвердити лише канадську роботу
-
Я заповнював в закладці про досвід тільки досвід який клеймив, тобто канадський. А увесь інший досвід, за 5 років, я розписав у окремому файлі, зробив розширене резюме із описом кількості годин, обов'язків та заробітної плати і додав це для себе та дружини окремо. Раніше писали, що це краще зробити, щоб офіцер мав повну картину вашого минулого досвіду роботи. І ще пояснив, що не клеймив бали за цей досвід так як немає змоги отримати відповідні документи.
-
порадьте будь ласка іміграційного консультанта але такого щоб знався на воркпермітах. Нам потрібно ворк перміт з візітор зробити воркер)). Або підкажіть може що робити. Друзі сьогодні прилетіли і він поляк а жінка українка і йому дали візітор
-
Ми вже більше року на номерах які отримали в аеропорті Торонто і ніяких проблем взагалі. Навпаки, легше шахраїв відрізнити, вони дзвонять з кодом онтаріо
-
дякую
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації Заповнюючи ЕОІ я вказала досвід роботи 2 роки враховуючи канадський 6 місяців і український 1,5 роки. Але так як я працювала в Україні певний час не офіційно на ту компанію, я помилково порахувала не правильно і в листі від роботодавця не звернула увагу на дати. Сьогодні заповнюючи LAA я помітила, що там не ті дати, які я вказала і мені не вистачає місяця до 2 років досвіду. Що в такій ситуації робити?
-
Вітаю, чи є у когось інструкція з подачі на ПР? Маю на увазі кроки подачі, що я повинен зробити перше і так далі. Бо я трохи заплутався що перше заповнювати і так далі. Дякую