Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка мій диплом медсестри за який не клеймила бали бо маю ще вищу освіту я можу також в форму додати? Чи просто підгрузити в додаткові документи?
-
Наскільки я знаю такс разом на сімʼю повертається
-
Всім привіт, це не занадто велика сума для повернення, і моя дружина працює part-time і їй нічого не нарахувало, чи воно все разом мені нараховано Якщо хтось знає? Дякую за відповідь
-
Обновіть , їй нарахувало 823, а вам відняли 525 від суми . В кінці більш коректно пише суми як натиснете оптимізація
-
Вже обновив вийшла інша сума, Дякую
-
Вітаємо, Brian Jeschonek! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Подаємось на новий перміт чоловіку, і от питання. Коли я подавалася у листопаді, тоді нового відео від Дмитра ще не було, я ризикнула і натиснула «так» на питання про медогляд за останні 12 міс, хоча мала трохи більше. Добавила свій старий медогляд і все ок. Я отримала новий перміт без проблем У новому відео Дмитра бачу, що можна (можливо і треба) відповісти «ні», адже більше 12 міс минуло. Якщо ми таки виберемо «ні», що не планує працювати ніде у мед сферах і т п, то дадуть ворк перміт з обмеженнями знову? Бо на зняття обмежень вже подавалися раніше
-
Підкажіть на якому етапі платити $500? Після сабміту анкети чи до?
-
-
Коли сабмічуєте анкету на номінацію , після отримання LAA у кінці буде вікно з оплатою