Імміграція до Манітоби
-
-
Можливо, хтось мене поправить. Але Поки шо читав саме таку інформацію
-
Десь читав в групі, що всі не пусті сторінки
-
Я якось писала, що краще додавати всі із відмітками. Мене виправили, що треба лише головну сторінку із вашими даними Але я б все-одно додала всі сторінки, що містять записи) більше інфи про вас - менше питань. Тим паче, що перекладати ті штампи немає сенсу, просто робите скан і додаєте. Нічого супер важкого
-
Я за такою логікою і усі не пусті сторінки додав, і переклав бо не всі позначки були англійською 😂 Зайвим мабуть не буде, а питань може буде менше, хто зна
-
Доброго дня! Сьогодні був в консульстві у Едмонтоні замовляв паспорт. Зі слів консула. 1. Якщо ви з Вінніпегу і вже зловили слот, то вас приймуть без проблем. 2. Мій чек (money order) не прийняли через те що я його виписав на Embassy of Ukraine in Canada а потрібно було на Consulate General of Ukraine. 3. Оплатити можна було на місці дебетовою картою взагалі без проблем. Ще дівчина з Вінніпегу зверталась продовжити паспорт (він закінчується через 3 місяці) їй відмовили. Вона ссилалась на те що поспішає тому що вже не можна буде продовжувати work permit, кончул відповів що продовжувати work permit можна буде і далі (можливо щось знає).
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, заповнюю заявку на номінацію, у розділі adaptability- occupation in Manitoba я можу вказати мою intended occupation? Бо потім в сеттлмент плані я описую шо я для цього роблю Працюю я зараз асистентом фармацевта, але в минулому була лікарем Відповідно хотіла б вказати цю професію і в сеттлмент плані розписати Чи там потрібно вказати лише мою теперішню посаду?
-
Ого 😃це буде дуже сильний челендж для офіцера повірити, що ви станете у найближчий час лікарем. Звичайно, ви можете вказати intended occupation family physician. Знайомі лікарі подавалися, то вони просто написали 13112 – Medical administrative assistants. Менше розписувати і т.п. Медшкола коштує 100К, ви справді готові почати даний шлях?
-
Доречі, тут був допис про довідку з Чехів о не судимості , так от, з Австрії цю довідку отримують так само. Пишите на цю адресу E-Mail: [email protected]. Жінку звуть Brenda. Вона вам назначає зустріч (працює не кожен день і тільки зранку). В листі вказує адресу Bison Transport, 1001 Sherwin Road Winnipeg, MB R3H 0T8 і, що треба принести кеш $62 і 2 конверти Xpresspost (1 більший, інший менший) і все, довідка приходить через пару тижнів двома мовами, німецькою та англійською.