Імміграція до Манітоби
-
Я подавала через консульство у Едмонтон у кінці грудня, консул казав, що DHL доставкою буде швидко, що вони відразу, як квітанцію пришлю і заяву данні передадуть в Україну і потім, як паспорт приїде, то 1-2 дні і вони вже перешлють його мені по Канаді (я залишила конверт для пересилки), але зараз пишуть, що у Едмонтон консул змінився, може з цим пов'язано.
-
так, статус анкети - receive
-
Люди у Оттаві подали у січні і їх паспорти вже доставлено до них (Оттава переслали по Канаді у конвертах, які залишили люди раніше) , я спитала в них, чи страчували вони доставку DHL, відповіли що ні, звичайною дипломатичною поштою до консульства йшло. І хто подавав у Торонто у грудні, то статус їх паспортів змінився, що паспорти доставлено до дипломатичної установи, теж звичайна доставка в них. Я так розумію нещодавно була дипломатична доставка паспортів у Канаду.
-
Доброго дня, прошу поради, так як не розумію зовсім що робити в ситуаціі подались на номінацію, сплатили, статус receive. У нас виконані усі умови під СВО, гроші / тест / фул-тайм работа заповнювала анкету як під СВМ (тому що в чоловіка ще була фул-тайм робота, проте наступного тижня планує звільнення) LAA отримали під спецвибірку Ukraininan stream і постало питання - як тепер бути, чи можна звільнитись та піти на навчання чи іншу роботу без згоди на те імміграційного офісу? Чи якщо нас обрали по українському стріму та в нас є все під сво то він може просто піти, та ми надамо нову довідку з його роботи що вона вже закінчена? чи нам взагалі потрібно відкликати свою анкету, та подавати її заново, тільки вже усюди вказувати що немає джоб офферу та знову отримувати нову вибірку по спецстріму для українців, яка і так вже у нас є? не розумію що зараз робити…
-
Схожа ситуація - повідомили офіцера через форму, заявку залишили як є. «Для тих, хто буде змінювати роботодавця під час імміграційного процесу, MPNP створила окрему форму для повідомлення. Ці повідомлення будуть опрацьовані першочергово. Пам'ятайте, що ви зобов'язані повідомити про зміну роботи MPNP, навіть якщо ви знаходитеся на федеральному етапі». #mpnp #робота #форма immigratemanitoba.com/2023/06/new-process-for-skilled-worker-requests/
-
Друзі, запам"ятайте, коли ви заповнюєте аплікацію на номінацію, а потім вже на ПР, ви усюди обіцяєте, що 1) ви зобов"язуєтесь та клянетесь повідомляти про усі зміни, які стосуються вашої ситуації та які можуть вплинути на ваш імміграційний процес (зміна роботи, зміна сімейного становища, переїзд в іншу провінцію тощо). 2) ви даєте згоду провінційному та федеральному урядам збирати будь-яку інформацію про себе, яка може бути важливою для імміграційного процесу. Якщо ви порушуєте вашу обіцянку, уряд має повне право відмовити вам на будь-якому етапі імміграції
-
тобто, можна описати ім ситуацію приблизно так, як я описала іі вам, та очікувати на те, погодять вони це чи ні? якщо не погодять звільнення, наприклад, то можна бути відкликати нашу заявку та переподатись, вже з галочкою - не маю зараз роботи в Манітобі?
-
Так, скоріш за все, люди встигли на дипломатичну доставку. Може реально в Едмонтоні це все через зміну консула
-
так я саме зараз заповнюю форму що скинули вище, буду описувати ситуацію, на консультацію піду завтра, якщо черга буде я просто намагаюсь зараз зрозуміти для себе шляхи вирішення..
-
вірно я думаю? зможу відкликати та переподати?
-
А була у когось відмова в номінації? Як це відбувається?
-
Офіцерів не вистачає, щоб усі справи моментально розглядати. Часи, коли номінацію роздавали за місяць-два, вже пройшли і все повертається до більших термінів, як було колись. Зараз розгляд збільшили до 9 місяців. Це не означає, що вам відмовили. Це означає, що руки реальної людини ще не дійшли до вашого кейсу)