Імміграція до Манітоби
-
Я впевнений - щось буде. Не так, як раніше, але й не гірше. Але то особиста думка, за яку обіцяли не бити )))
-
Все би добре. Хто індусам і арабам винен в тому? Хто їм таке життя влаштував? Може вони самі? Так само як і ми собі в україні. Раз вже на то пішло. Ми тіпа не індуси. Ми как би з союза мали і спадщину і мізки. Тут срака і палець порівнювати критична помилка. Мої дідо і баба працювали шоб з нічого з пустиря на тих колгоспах поставити хату і дальше рухатися. Чому індуси так не зроблять? Може бо вони ліниві і не хочуть нічого робити? Що власне дуже часто я і бачу за ними тут в канаді.
-
А якщо скажу, що думаю, що так, а потім буде не так - Ви мене звинувачувати будете чи ні?
-
Добре. Я теж так вважаю. На прошлому етапі появилась програма по воз'єдненню родини чи як там, коли заявку на куает вже не можно було подавати, зараз думаю будуть ВП продовжувати усім, щоб люди не панікували і якусь обіцянку дадуть на майбутнє, типу кто захоче зможе залишитися.
-
Records of employment.
-
Ворк перміт.
-
І чому я коли про це думаю ваю прирівнювати себе до циганів чи ще когось, бо в них ще гірше. Крута логіка. Може треба тягнутися до канадців в цьому? І порівнювати себе з ними. І не пхати яхик в сразу я відстоювати права, возмущатися. Казати хулі ви тянете. Шо за цирк. Цей світ просувається на працьовитих і нічим не задоволених людях. Ті шо їм все добре то і сразу буде впадлу витерти бо йому і так добре.
-
Індус мене вчора лікував, а два дні назад доставив воду в паках, а на роботі індуси роблять меблі гарного ґатунку, та сирієць найкраще керує форкліфтом і може зробити найважчі операці. В час ночі можна викласти таксі за 12 $ бо індуси і в ночі працюють, мені це так подобається . Ми з вами виразних світах живемо, для мене індуси велична нація. А живуть вони погано, бо було колонією 500 років і дуже сильно постраждала і культура і розвиток. Араби подарували світу медицину , астрономію, математику, але зараз страждають бо нафту знайшли в них на подвірʼї. Якщо глибоко вивчати питання , то стане зрозуміло, що якщо не чіпати народи то всі люди стануть жити як в раю, але питання: що буде коли ці раї зустрінуться на кордоні? Тому політики ведуть війни на упередження. Тобто , якщо в арабів знайшли нафту , туди відразу прибувають представники з усього світу і починають ділити інтереси , щоб наприклад Великобританію не стала міцніша ніж США чі Китай чи ще хтось. Інтересуйтесь геополітикою і вам стане зрозуміло, що українці жили як щуру в якісь часи , не тому що ми погані , а тому що нас ділили, а в якісь часи жили добре, бо політака світова така була. І зараз ми в Канаді , не тому що ваш баба з дибом працьовиті , а тому що геополітичні питання і світова повістка так стала. Через кілька років про нас забудь і ви будете в шоці бо ваша ілюзія буде злому , ось я вам і раджу прийняти всі народи і жити в мирі з усіма , тільки так в Америці у нас буде майбутнє. Ми не кращі , можливо ми особливі як і інші народи, але ми не кращі , це не тему так вважати.
-
Якщо ви українець, то так, чекайте на спецвибірку десь в кінці місяця.