Імміграція до Манітоби
-
Single
-
Доброго дня Заповнюю заявку на номінацію Який ставити Martial status для дитини?
-
Написано ж чітко, звернутися до Консульства із документом, заявою та оплаченою квитанцією за доставку
-
Вітаємо, Sasha Kru! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Усім доброго дня! Читаю тут у групі, про якийсь беклог в 20 К по SWM і що зараз люди не отримують номінації. Питання, де офіційне джерело на цю інформацію? Або це знов якісь чутки не зрозуміло від кого і для чого.
-
Дякую за посилання. Таку саму інформацію знаю і я, але наші співвітчизники як завжди))
-
Якщо теоретично припусти, то виданих Letter of Advice to Apply (LAA) + аплікацій на розгляді вистачає з верхом для будь-якої річної квоти. Однак, не завжди люди, які отримали LAA, подаються на номінацію. Не завжди вони подаються швидко тощо. Тому шанс поки є.
-
Підкажіть будь ласка, хто знає. Закінчила школу 9 класів. Пішла в коледж, потім університет. Маю атестат з додатком за 9 клас. Та три дипломи з додатками - молодший спеціаліст, бакалавр, магістр. Я так розумію, що коледж мав видавати атестат з додатком (повна загальна освіта). Що робити як їх нема?… я щось не пам’ятаю що я їх мала взагалі. Листа-пояснення буде достатньо? Хто що знає щодо цього, напишіть будь ласка.
-
Привіт шановний Дмитро,я вже звертався до вас ви мені дали цінну пораду, я хотів би дещо уточнити з цього приводу.Нагадаю вам мою ситуацію 20 січня я подав заявку на зняття обмежень з мого WP ,відповіді я від IRCc,я поки так і не отримав,я б хотів подати ще одну заявку на продовження терміну мого wp відповідно до active policy for Ukrainians,але так немає ще відповіді на першу заявку ,ви рекомендували написати на кризову форму окреслити там мою ситуацію і послатися на active policy for Ukrainians Підкажіть будь ласка,яку тему в кризовій формі мені потрібно вибрати,так як теми з WP я там не бачу? Дякую
-
EOI не може вважатись "беглогом", адже немає гарантії що ті EOI будуть вибрані системою. Беглог - це тільки те, що є на розгляді. ЕОІ можуть бути і десятки тисяч, але це не означає, що їх усі виберуть. За Express Entry кількість ЕОІ сягає сотень тисяч. Однак, певно, 80% тих заявників ніколи не зможуть бути вибраними.