Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Ви здавали веларк? Вони направляють на курси після здачі тесту
-
Питання бажання і розуміння свого майбутнього. Я якраз із тих, із одним рюкзаком. Із міста на півдні України, яке окуповане з перших годин повномасштабного і до сьогодні ( Подалися по SWO. І родина в нас із п'ятьох, де працюють лише двоє. Залишивши все в Україні, я розумію, що повертатися нікуди, тому і "гребемо" на кількох роботах
-
З чого ви взяли що люди, що були в Україні, виїхали у другу хвилю? Може ті, хто у спокійному регіоні жив і виїхав у другу. Я наприклад з Донбасу , а останні 8 років мешкала в Ірпені , тож програму чекала просто в спортзалі у Чернівцях в березні , як тільки вона стартувала - одразу до Румунії на біометрію і купувала квитки. Тож не треба про другу хвилю. Кому нема було де залишатися - не розмірковували 2 роки.
-
В якому сенсі - де вона має їх взяти ? Людина десь працювала до війни, мала якесь майно/збереження/кишенькові гроші. Чи всі, хто з одним рюкзаком, жили до цього від зарплати до зарплати ? Да в крайньому випадку можна було приїхати в ЄС, де надається безкоштовне житло і харчування ( в 22-23 році так було у багатьох країнах ), і піти підробити на старт у Канаду .
-
Щодо «людина щось мала до війни» таке собі припущення… бо ми, наприклад, багато чого мали до війни. Але все знищене. Тому про які збереження, а тим паче майно ви кажете, не зрозуміло. У людей документи не всі лишились, а ви про майно…
-
Таке собі як в припущення, що всі хто біжав з горячих регіонів виїздив потягами та з 100 гривнями Різні ситуації Гроші на рахунках і картках теж знищувалися? Авто на якому багато людей виїздило? Навіть в тому ж Бахмуті можна було продати житло ще рік точно після старту війну Є різні ситуації звісно , але не всі ж люди втратили все.
-
Добрий ранок. Маю питання по анкеті на MPNP. Я головний аплікант, чоловік мій плюс один. У нього дві роботи. Чи обов’язково записувати його парт тайм роботу? Дякую за відповіді.
-
Просто ви так написали, що «людина щось мала до війни…» до гарячих точок це неприпустиме припущення. Маріуполь з першого дня бомбили. Через тиждень вже всі наші квартири були розбомблені або спалені. Ви б бачили колону, яка виїжджала з міста у березні. Всі машини побиті, брали будь-яку яка хоч якось їде, і у якій є бензин, бо його ж також не було, грузились туди по 7-8 людей і їхали. Коли місяць немає їжі/води/тепла/ліків/звʼязку і все це продовжується, то і з 200 грн поїдеш. Щодо грошей, ми, наприклад, все зберігали готівкою (але це, звичайно, у всіх по-різному)
-
Подався з атестатом про закінчення школи
-
У контексті дипломів, виданих ордло. Це не держава, це не Український диплом...і навіть не рашистський. Тому і пояснюємо людині, що то не диплом. Хотів би, поїхав би на територію України, перевівся і довчився, отримавши норм. диплом. Але людина принципово жила там, все влаштовувало. А потім Канада підвернулась...
-
ну так само як і лнр - шо це? людина просто пише як знає чи розуміє... то може треба пояснити, шо ті папірці офіційно нічого не вартують...мабуть шо, окрім руссішів...хоча і тут є питання... ну і адміни неодноразово відповідали на подібні питання...
-
Я робила
-
Зареєструвалась - отримала імейл з інформацією, що очікування може бути від 2-3 тижнів на тест
-
Українців прибуває до Вінніпегу все більше і більше. Є ймовірність, що знову будуть задіяні гуртожитки від місцевих коледжів для поселення новоприбулих. Кажуть, що Red Cross кілька днів тому надіслав прохання до кількох коледжів виділити по 10-20 кімнат.