Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла, щиро дякую за інформацію ☺️
-
Всім доброго дня. Запитання до людей , хто заповнював заявку на продовження Ворк Перміту, відразу за на ДВОХ ЧЛЕНІВ СІМ'Ї . Я вказала що ми двоє перебуваємо зараз в Канаді. Та чомусь , при загрузці документів пише, " Ви сказали нам, що з вами приїдуть додаткові люди, загрузіть їх документи". Це так повинно бути?
-
What else we can ass in supporting documents extra to make strong the case
-
Добрий день. Може є кто може допомогти. Подавався новий закордонний паспорт. Мені сказали що можу забрати паспорт як він прибуде до закордонної дипломатичної установи (ЗДУ). Зараз написано що він прийшов просто до дипломатичної установи. Чи то означає що я можу їхати та забирати його? Дуже дякую за допомогу.
-
Підскажіть за федеральний єтап кредиткою платити можна?
-
Привіт всім. Мене звати Лілія, шукаю full-time job. Про себе: •Маю 3 (три) роки досвіду в ресторанній сфері як касир; •Розмовна англійська, рівень В1+ •Можу працювати по вихідним та святам. Шукаю роботу касиром, продавцем-консультантом чи офіціанткою. Якщо ви десь працюєте, і у вас набирають персонал, то дайте знати в особисті повідомлення. Дякую!
-
Допоможіть знайти, БУДЬ ЛАСКА, житло у Вінніпезі для жінки з дитиною 13 років . Бо... 🇺🇦🙏🙏🙏 дякую крАсно 😇
-
Так, можна їхати та забирати паспорт
-
Доброго дня спільнота. Турбує питання по перекладу документів. Робили переклади в місті Запоріжжя, але вони закрилися та більше не працюють. Отже є питання, чи можно подавати ці документи на провінційну підтримку та ПР. Чи краще ці документи перевести в іншому місці? Або може самому їх переробити та затвердити в імміграційному центрі?
-
Ні дали до тої дати. Що старий.
-
Доброго дня. Можливо хтось знає що з цим робити. Прийшов новий Work Permit поштою. При відкриванні конверта надірвав документ там де голограма. Потрібно робити заміну чи нестрашно, підкажіть будь ласка.