Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, я отримала була новий ворк перміт з новим паспортом, але моя віза закінчується менше чим за рік, тому я хочу встигнути податися до кінця березня на візу. Але яка є ймовірність відмови у візі? Чи це може якось повпливати на мій теперішній статус в Канаді? Бо невідомо як буде з тим ПР, а ворк перміт ще на 3 роки, я вже майже 2 роки не бачила рідних, якщо з ПР не вдасться, то все одно залишилась би до кінця перміту, але зовсім не виїжджати близько 5 років таке собі..
-
Вітаємо, Oleksii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, A K! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня громадо. Цікавить питання наступного характеру. Маю старий закордонний паспорт з вклеєною візою cuaet термін дії якого закінчується дуже скоро. Але на даний момент в мене вже є новий паспорт і маю намір переклеїти візу в новий паспорт. Можливо хтось мав схожу ситуацію? І цікаво чи це взагалі можливо 🤔?
-
Так.
-
Доброго дня, канадські візи, нажаль, на відміну від віз США не переносяться і закінчуються з дією паспорта куди вони вклеєні. Єдиний варіант - податись на нову візу в новий паспорт. Головне слідкуйте щоб ваш work permit не був прострочений - це найгірше що може статись. Ви тоді стаєте нелегалом в Канаді.
-
Американські візи не переносяться!!! Якщо у вас є віза в паспорті і він закінчився, то ви робити новий паспорт і їздити з вдома паспорта . Це я вам кажу як візовий юрист.
-
Підкажіть що робити в такій ситуації? Подавав на зняття обмежень з ВП ще в 2022 році у серпні. Нічого з того моменту не прийшло мені, ніякого нового документу і тд. Зараз зайшов в аккаунт IRCC, а там написано що документ мені одобрений, продовжений і виданий з новим номером, але його в мене немає. Саме питання таке, зараз я вношу дані у заяву на номінацію і там треба вказати до якої дати мій перміт діє. Тож мені вказувати дати с того перміту який вони мені одобрили, але не прислали і я його ніколи не бачив, чи вказувати з того що в мене на руках?
-
Підкажіть будь ласка, заповнюю анкету на візу IMM5257, є питання про внутрішній національний паспорт. Він у мене є, але старого зразка, книжечка. Номер починається українськими літерами МЮ 0000, їх неможливо вписати в анкети, вибиває помилки. Знаю що ці літери не можна вписати англійською Що тоді робити? вказувати, що не маю паспорта?
-
Вибачте, у мене цей документ не є «optional». але я подаюся не за межами Канади. я трохи гублюся у цій формі наприклад на скільки часу я планую відвідати Канаду, скільки маю грошей аби тут знаходитися і т п не розумію чи дійсно це та форма яку треба заповнювати на візу, якщо я подаюся з Канади, а не поза її межами..
-
Тоді чекайте відповіді знавців)
-
Наскільки я памʼятаю вас не пустить далі