Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо хтось має подібну ситуацію. Подаюсь на новий open work permit, але попередньо я вже подавалась на зняття обмежень і мій теперішній open work permit без обмежень. На питання про медогляд я не можу відповісти yes, тому що вже пройшло 12 місяців з моменту огляду. Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? Не знаю як краще зробити, вибрати "no" і написати пояснення що я подаюсь щоб продовжити перміт і прикріпити старі дані про медогляд. Чи можливо медогляду не потрібно для продовження перміту.
-
І де є лінк щоб податись на SWO?
-
Пише 145/300 це воно?
-
Люди допоможіть розібратись чи є у мене 4 по Канадських балах .
-
Еміграційний консультант казала мені що можна писати в Міністерство освіти чи писати explanation letter в додати до аплікації.Ще подивіться в Дії, там казали хтось бачив дипломи під грузили
-
Отримала тільки що Подавала з чоловіком SWM 866 балів (82 SWO)
-
Отримав LAA😊🤩🥳 З дружиною і малою дитиною Подавався по SWM 857 балів
-
Тоді це значить що бал впав👍😃
-
Увечері опублікують, зайдіть після 7
-
Таке питания: не залишилось на руках оригіналу атестату про повну середню освіту та є тільки копії оригіналу в чорно-білому вигляді та цей атестат видно в реєстрах. Вищої чи спеціальної освіти так і не закінчив. Можливості отримати дублікат Я на данний момент не маю та рідних та знайомих в Україні просто не має. Як Я можу в такому випадку вийти із ситуації? Може вже хтось мав щось подібне
-
А як це? Виборки ж нема на сайті