Імміграція до Манітоби
-
В мене кринжова праця), я грузчик за меленьку зарплатню, тому мене важко замінити, бо праця дуже виснажлива, тому мене не звільнять просто так) доведеться самому йти
-
Ну я краще знаю про себе чим ви, тому і пишу для мене не не реально, ще багато грамотних які за пів року вивчають до рівня С1
-
Ну дивіться, вони повинні відписати протягом 2 тижнів. Зазвичай Ви і повинні відпрацювати 2 тижні на попередній роботі, тож майбутній роботодавець мав би це нормально сприйняти. Звісно, що скоріш за все пробачать, не таке пробачали, але можливо вдасться зробити все правильно, так спокійніше буде)) Або ще варіант, добийтеся щоб Вас звільнили)))
-
Що там готуватися, для мене сама більша проблема, це написати 150 слів, і слухання, вибрати те що говорили, це для мене не реально.
-
Я отримаю джоб офер, відпишу офіцерам, якщо вони не дадуть відповідь до початку нової праці, я перейду regardless, люди писали що змінювали працю 2-3 рази повідомляли тільки по факту і все було ок
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка якщо подаватись на pr по програмі SWM, а можуть обрати по спецвибірці чи потрібно в цьому випадку мати гроші у сумі 10000 і 2000 на кожного члена сім’ї? І чи достатньо виписку з банку про обіг грошей на рахунку? Дуже дякую
-
Дякую, коли перейду відпишусь тут по результатам, сподіваюся буде все ок
-
Привіт, хтось може поділися досвідом щодо мовного тесту. Нам скоро можна буде подаватися на номінацію і думаємо здавати IELTS чи CELPIP. Кажуть, що другий легший, але також я десь читала, що бали нараховують у ньому по найнижчій оцінці. Тобто якщо здав на 4,6,7,7, то зарахують тільки 4. Чи це правда?
-
Я думав про це, але мпнп тедеоінує усім працедавцям де ти був, тому доведеться бути професійним