Імміграція до Манітоби
-
Як на мене, то я боюсь що і на 4 буде складно здати. Не знаю треба спробувати. Декілька тестів проходив по результатах маю рівень А1 боюсь що того ще мало. Час маю ще, тому думав повесіти в пулі може оберуть, а якщо ні то за рік обов'язково рівень знань підніметься)). Можливо не правий, але то мій план дій.
-
Краще здайте англійську вже. Не шкодуйте грошей. Якщо не здасте, то будете собі далі висіти в пулі, як і планували, і покращувати. Але якщо здасте, то це значно покращує ваші шанси пройти вибірку якнайшвидше.
-
Теж 😭
-
Ні, вона не зможе. Паспорт треба забрати особисто по відбиткам пальців
-
Доброго дня! Подивився відео з подачею на новий ворк перміт. Виникло питання - якщо вказувати що ви, наприклад, common law, а потім там де «хто вас супроводжує в Канаді» не вказати нікого, а потім же разом подавати заяву на пр - чи не буде потім проблем з подачею на пр?
-
Ну тут здається це прирівнюється до шлюбу) просто докази спільного життя)
-
Там все одно в кінці просять свідоцтво про шлюб… і ви ж обоє вкажете ту саму адресу , я особисто не бачу проблеми
-
Ні, оригінал і переклад - це окремі файли. Можете їх назвати так щоб було зрозуміло, що то "Ім'я - Прізвище - diploma", а інше "Ім'я - Прізвище - diploma - translation".
-
Хіба якщо маєш довгостроковий контракт (або без строку, постійна робота) автоматично в SWM не закидає? Ми казали йому, що якби був тест його вибрало ще у грудні, але він далекобійник і вчить розмовну мову поки їде в рейсі, він навряд чи здасть зараз письмо і читання, сюди він приїхав з нульової англійською. І я відповіла на повідомлення людини, яка розповідала про низькі бали, що з ними проходять, що по SWM у лютому був бал 619 , але ж то не для всіх, а хто виконував додаткову умову тієї вибірки. А бал знайомого вказала, щоб було зрозуміло, що 740, то дуже малий бал і правильно люди бідкаються, як підняти свій бал.
-
Я так розумію, що це мають бути саме повні роки за останні 5 років, щоб вам зарахували за це бали. А у вас перерви між роботами були тижні чи місяці?
-
В Expression of interest вказується робота за останні 5 років. А вже на федеральному рівні треба вказати роботу за останні 10 років. На федеральному рівні вже нема ніяких балів.
-
І ще питання, там є таке «are you spouse, common law partner or dependent child of a person who holds a valid work permit or is applying for a work permit». І у відео сказано відповідати «ні». Не буде з цим потім проблем, якщо common law партнер таки має валідний ворк перміт?