Імміграція до Манітоби
-
В Вінніпезі роблять вакцину Johnson & Johnson? Де можна зробити?
-
Всім привіт! Хтось летить у Вінніпег найближчим часом з України ?
-
Друзі, результати єрайв кєн кудись йдуть? Бо мені у Європі видали сертифікат але вони його просто роздрукували ще й помилку допустили. Офіцер нічного не сказав, там є кр код, але він дійсний лише у ЄС , в Канаді не працює. Якщо хтось буде ще раз дивитись, мабуть питання будуть до цього. Може зось треба зробити? Бо можуть при іміграції проблеми бути
-
Нажаль не допоможу в цьому питанні. Але для ПР потрібно не менше 30 годин на тиждень.
-
Я так розумію що вчитель має додаткові обов'язки, крім часів-уроків.
-
В США віза , в Лондоні можна без ( якщо транзит ) але є випадки коли не садили на літак.
-
Дякую
-
Люди по групам писали що не посадили їх на літак. Через США та Великобританію потрібна транзитна віза. Начебто можно, якщо транзит через Лондон. Але навіть показуючи офіціальній текст про це в аеропорту - людей не пустили на літак. Краще не ризикувати.
-
І ще. У віннiпеге в аеропорту були волонтери, які допомагали при прильоті. Пояснили що та як. Вони ще там є чи вже все?
-
Одні пишуть, що треба, інші - що маєте 24 години по Англії. Я не літав, не можу вам відповісти
-
А якщо приземлився в одному аеропорту, а треба вилітати з іншого. Маючи на руках візу та квиток до Канади, все одно потрібно отримувати англійську візу?
-
Українська або англійська.
-
В чаті обов'язкове спілкування або англійською, або україньсокю мовами