Імміграція до Манітоби
-
Чи є в когось інфо по аделаїде чи працюють завтра? Дякую
-
Дякую
-
Там просто не можу зрозуміти декілько питання - я так розумію підходить для того хто працюе любий TEER від 0 до 5 також не зрозуміло чи повинна це бути фултайм работа чи партайм підійде, там лише вказано шо ВП повинен бути виданий мінімум 6 місяців тому. Третье чи потрібно будити в Канаді заявнику ВП. Чи можно подаватися якшо ще за кордоном.
-
Чудово. Просто пані ультимативно заявила про кожну, людину середніх здібностей, що може вивчити мову за 2 роки з 0 рівня. А я в свою чергу знаю десятки людей,які починали з нуля і рік пробули в WELARC і їх рівень піднявся заледве до 3 і 4. Я впевнений, що таких людей тисячі з новоприбувших по всій Канаді. Ваш приклад є дуже доречним про знайомого, що скоріш за все без родини, звільнився з роботи і 24/7 вчив мову не виходячи з квартири. Тобто - так це можливо, але це виключення, а не статистика. І ви маєте мати достатній бюджет, щоб якось прокормитись і десь жити та в ідеалі мати весь день вільним для навчання, мати все ж здібності до вивчення мов, і досить велику мотивацію.
-
Знайомий мав двох дітей і дружину на той час. Але міг собі дозволити не працювати. На рівень 4 може вивчити мову будь-хто за рік точно. Однак, треба розуміти, що це залежить тільки від людини: чи готова вона хоч трохи докладати зусиль. Відвідування курсів просто так нічого не дає взагалі. Треба ще вчитись самостійно.
-
Актуально
-
Зрозумів, добре що я одразу неправильно рахував і заклав 3200😂
-
На двох дорослих і дитину в нас вийшло 2960. Зараз 3310. Не космос, але неппиємно