Імміграція до Манітоби
-
Це як? Від роботи чи шо ?
-
Мені важливі терміни, бо я не маю багато часу до закінчення OWP. 1 рік чекати на номінацію я просто не можу 🤷🏼♂️ Тому, або Саскачеван (з усіма приколами та складнощами пошуку роботодавця), або Ньюфаундленд. Перший крок я вже зробив🤣 Здав айлтс на 7.5 8 7.5 6.5
-
Я маю на увазі коли вже грузиш документи на номінацію Я там вказала по нижньому балу
-
Якщо ви не набираєте 60 балів - вас не можуть відібрати за вимогами спецвибірки. Тому, щоб покращити свої шанси - або знайти додаткові зв'язки з провінцією і сподіватись, що вони будуть в вимогах, чи підвищити бал до максимуму і чекати "чистої" SWM вибірки
-
English Self assessed score я поставила такий як мені по калькулятору порахувало слб а не по overall. 7775. Overall 7 але слб по калькулятору 5. Рахувала по 5 а не по 7. Навіть якщо помилилась можливо це не так жахливо бо я ж дала їм мій сертифікат Я ж занизила бал а не завищила
-
Ще одне питання прошу Є можливі перейти на нічну зміну Буде друга зп Попередній кортракт був тимчасовий на рік + як maternity leave. Подавалась на номінацію за ним. Ця нова позиція 0,4 permanent +0,2 indefinite term І там і там в мене 30+ годин в тиждень Чи можна мені переходити? Чи краще залишити як є? Чи треба інформувати мпнп якщо буду переходити? Дякую
-
Підскажіть, якщо подавалися по СВО але дали номінацію СВМ чомусь, зараз звільнитися треба, яка процедура кому що надо написати. На федеральному рівні
-
Так мені треба звільнитися , і йти на контракт на другу працю