Імміграція до Манітоби
-
Що є довгостроковим контрактом ? Працюю на заводі без якихось дат
-
В нас теж така ситуація,але чоловік летить в Україну через тиждень ( десь на місяць півтора,у мами проблеми зі здоровʼям) Чи можна подаватись якщо він головний аплікант і на період подачі документів він буде не в Канаді? Стаж на канадсько роботодавця 1рік рівно
-
Для цього потрібно якийсь додатковий лист від роботодавця?
-
А якщо перейти на пари тайм і залишитись на цій же роботі, то так можна по сво податися?
-
"easy pathway" , yeah right... Було би классно, навіть amazing, але надіятись на це дуже ризикова річ. Я буду вчити французьку та йти через FSW (дякую за невідповідність seasonal work для SWM) і розвивати стосунки тут в Канаді. Без SWO тепер все складніше PR отримати, але все ще можливо...
-
Підкажіть, будь ласка, яка процедура зарахування досвіду роботи в Україні. Чи вистачить трудової книжки? Що робити, якщо підприємство, де працювала, закрилося кілька років тому?
-
Доброго дня , подались через SWM, 8 місяців назад , чекаємо на номінацію Запланувала відпустку до Європи на 2 тижні, на роботі видали офіційний документ з датами про мою відпустку та що після закінчення відпустки, я буду продовжувати працювати далі Чи потрібно добавляти цю інформацію до кабінету ?
-
Як може виглядати цей лист?