Імміграція до Манітоби
-
Так благополучно
-
В цьому вся складність. Подаватись хочемо по звʼязку з провінцією так як є 7 міс досвіду фул тайм як painter. А зараз чоловік працює maintenance technician і то зовсім інший номер Бо я трохи заплуталась Тобто виходить що треба вказувати NOC тієї посади яку клеймимо як звʼязок з провінцією?
-
Не ображайтесь, але як активний користувач французької мови я вам скажу,що вивчити на 5 французьку, то дуже дуже складно. Expression écrite ( письмо) на 5 написати,то треба дуже багато чого знати в граматиці. Мій чоловік готує українців яки в Квебеці до іспити,та можу сказати з нуля до 5 треба 2 роки зайнять (2-3 рази на тиждень) та практики в суспільстві ,а коли навкруги французької немає,то і два роки мало
-
Ну, я знаю 5 мов. Найважливіше в вивченні мови для мене - це чи піддається вона інтуїтивному вивченню. Англійська в мене С2, але жодного правила я вам зараз не припамятаю (елементарно не потрібні). А от німецька давалась мені ДУЖЕ важко з її рігидними правилами та структурами (всеодно за 2 роки В2 отримав). Наскільки я знаю французька по складності як іспанська/англійська приблизно.
-
Доки є. Дякую велике
-
Ось я за це і написала. Ще раз 7 міс чоловік працював на одній посаді як painter. Зараз 1 міс працює як maintenance technician. То NOC в нього теперішньої посади правильно?