Імміграція до Манітоби
-
Чекати. Ніхто нічого не знає
-
Так тут же кіпіш за СВО спецвиборку, шо типу вказують так і так , потім отримують ЛАА. А по СВМ , ніякого прогресу немає, всі тільки і чекають на ЛАА Ось до чого я
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, я с ребенком нахожусь в Украине, а муж в Канаде. И муж подался на продления ворк пермита. Пришло письмо что наши старые ворк пермиты аннулировались 26 марта. Сможем мы как то въехать в Канаду? У нас билеты на 17 апреля, с Варшавы в Торонто
-
А там є люди в яких в рази більше шансів отримати вибірку
-
Так кажіть правду, яка це проблема? По SWO Ви будете конкурувати з усіма, хто має плани іммігрувати до Манітоби поза Канади.
-
Українська чи англійська, будь ласка.
-
Вибачте, я у приват не відповідаю. Вам прийшов лист, що ваша аплікація на новий перміт прийнята, нічого не скасовано. Вам дали чіткі інструкції, що робити. Роздрукувати той лист, який ви отримали і показати прикордоннику разом із оригіналом діючого перміту. Ще раз: у вас є на руках діючий перміт?
-
Всім привіт. Набираю групу для поїздки в BANF, а саме HOT SPRINGS 🔥 и JOHNSTON CANYON. Збираємо групу з 5 людей і вирушаємо. Їду кожні вихідні якщо є група. Також ваші фото друкую на місті. Машина комфортна 7 - містна. За деталями чекаю в приватні повідомлення
-
400 днів на розгляд візи. Розгляд на загальних умовах та може бути відмовлено, бо це є ризик незаконної імміграції
-
Добрий ранок, така ситуація, ще в середині грудня подав мамі заявку на нову візу, думав що зможу зробити безкоштовно, але прийшов запит на те що треба сплатити 100$, я сплатив і додав інформацію про платіж до заявки. На сьогоднішній день досі немає відповіді і вона просто на розгляді.. Чи є в когось інформація як написати в кризову щоб задати там питання про розгляд заявки?
-
Просто був продовжений ВП і тому запросили нову візу Тобто просто треба чекати, я правильно зрозумів?
-
Підкажіть будь ласка, я йду по свм, є 60 балів, мене візьмуть за спец вибіркою? Або через те, що багато людей подається можуть зробити відбір тільки з сво пулу?