Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. підскажіть будь ласка така ситуація до війни працювала в Україні ( 6 місяців), потім з війною почала працювати в Ірландії, досвід безперевний і навіть накладається один на одного. Чи не буде проблемою мені це зарахувати як безперевний досвід? і ще таке питання чи треба розбивка від роботодавця з відпрацйованими годинами чи достатньо листа що працювала фул тайм і першого й останього payslip? бо питання в тому що було три тижні відпустки за свій рахунок ( їздила на операцію додому)
-
Привіт, дорогенькі,можливо хтось стикався з такою ситуацією, підкажіть як це зробити.... Нашій сім'ї потрібна довідка про не судимість з Ізраїлю та з України. Є ще одна проблема,Дія нам не доступна,так як жодного документа з айді в нас немає. Куди писати і що робити?
-
логічно , що іммігрують вони усі разом, тому я думаю що bowp будуть отримувати як заявник, так і залежні віж нього
-
hsc.gov.ua/index/poslugi/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/
-
А змінити адресу також можна так?
-
Рідка будь ласка хто був в пінаві? Як краще їхати щоб все подивитись
-
Так, 4 роки.
-
Якщо у вас є, диплом магістра, то ви вказуєте свій рівень освіти як Master's degree.
-
Можливо якщо в головного апліканта bowp, то депенданти можуть подаватися на звичайний owp чи візитор рекорд. Типу як з депендантами студентів чи скілд воркерс 🤷♀️