Імміграція до Манітоби
-
Тоді я мабуть заплутався. Тому як я дивився mpnp і там потрібна освіта за яку нараховують бали. А як без евалюації вони ці бали врахуть. Чи mpnp не підходить по CUAET і потрібно звернути увагу на іншу программу?
-
Через Lot, прямий Варшава-Торонто, в жовтні ціна від 3100 злотих, багаж включений, я ним буду летіти.
-
Шукаю перукаря з України, пишіть в лс. Вінніпег
-
Доброго вечора! Знаю, що вже обговорювали, але, вибачте, не можу знайти по хісторі. Підкажіть, будь ласка, як отримати нову візу, якщо я вже в Канаді з відкритим дозволом на роботу? Заїхала до Канади гостьовою visitor visa, термін дії цієї візи минув. Мені дали Open WP (з позначкою CUAET). Тут? portal-portail.apps.cic.gc.ca/home?lang=en Чи тут? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html
-
Вам ось цей чат - безкоштовний міграційний консультант, серйозно: тут не кілька людей у різні роки самі собі робили і імміграцію, і далі отримували громадянство - запитуйте тут, безкоштовно, а іноді, й краще консультантів-дилетантів, яких зараз 'під шумок' з'явилося, хоч греблю гати.
-
WES, як правило (якщо говоримо у контексті номінації від Манітоби), не потрібен. Багато разів про це вище писали - ще раз наголошую, щоб не плутати людей, і вони не бігли бігом там щось ще по WES шукати. Поки правила такі, що оцінка WES не потрібна, якщо подаватися на PR після отримання номінації від Манітоби.
-
-
Тільки що наткнувся на группу в ФБ « Наш Виннипег»,там адміни два малороса з Київа , і ще одну , «Виннипег.ру». Так ось в першій группі,там 5к людей, ці малороси банять за українську , там тільки руцькой можливо спілкуватись . А в другій бачу тисячи постів від людей у яких на аватарі прапор України -пости « роцькой» ,тобто вони просто собацюри які постійно прохають, і їм байдуже у кого, аби дали . То скажіть мені ,як же так вийшло , що за цих падлюк стільки вбивств ,їх же руцьня вбивала, та бомбила , а вони по українському паспорту виїхали в Канаду , зробили группу і славлять Руцьку мову і Путіна . Це такий жах .
-
westjet.com