Імміграція до Манітоби
-
Це звичайний список Я маю на увазі те що ви казали що треба додавати документи зі всіх праць, пейстаби навіть з робіт за які не клеймили бали, освіту і тд Чого немає в переліку
-
У самому IRCC порталі при подачі буде випадаюче меню і там можна вибрати додаткові документи. Я для мами подавав всі документи про освіту+переклади в одному файлі, референси із роботи в Україні та Каналі, свіжі банк стейтмент з Канади+резюме. Деякі мої друзі відразу додавали military records, перекладений військовий квиток тощо. На мою особисту думку, ці додаткові документи пришвидшить розгляд на федеральному етапі, бо офіцер мати всю інформацію про вас.
-
Але ж наскільки я розумію (може невірно) що можна подати на новий вп вам через вашого чоловіка
-
А наукові роботи маєте? Вчора дискусія в чаті була мовляв для мастерс вони повинні бути
-
Я маю надію вже , що дочекаюсь bridging WP так як я основний аплікант. То ж я "заспокоїлась" 😁. Але, наскільки я зрозуміла, з викладеної тут інформації, депенденс можуть продовжити свої перміти тільки після того, як основний аплікант одержить свій bridging WP. Тож для мого депенденс цей продовжений вже WP це вдача.
-
Вітаємо, Ann Slastina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
7 днів)))) 3 місяці Без результатів Гадаю наразі тільки купувати Се ля ві
-
Можливо знаєте якщо на виготовлення паспорту то краще ловити одразу в Торонто бо є ризик що розвернуть з едмонтона?
-
Не знаю чи це працює 100-200 пишуть
-
А де купувати? Та за скільки? Це такі ж як ми ловлять?
-
Але ж історії були )
-
t.me/uccmb/183780