Імміграція до Манітоби
-
Ваші останні 5 років це включаючи сьогодні грубо кажучи
-
Ні,ви маєте вказати роботу на якій зараз працюєте в манітобі в розділі employment
-
Також тут вони хочуть щоб назва на Employment page співпадала з Job Offer page. Але як вони може співпадати, якщо на Employment page ми заповнюємо історію, де працювали останні 5 років, а на Job offer - де зараз працюємо. Що не так? Дякую
-
Якщо я ФОП, я ж не вказую дату завершення? Підприємство не закрите, працює. Треба добавити інформацію про сьогоднішнього роботодавця? Але в мене ще року не пройшло, це не рахується. 😢 І тоді я повинна була вказувати не 5 років досвіду, а мінус 8 місяців, коли заповнювала заявку?🤯
-
Добрий день. Маю таке питання. При подачі на номінацію вказав, що не працював 5 років, тому що не мав доказів. Зараз заповнюю форму на федеральний рівень. Що там вказувати по роботі? І ці 5 років перебував у Польщі.
-
Якщо комусь ще знадобиться, я добавила в Employment page інформацію про теперішню роботу свою та чоловіка і зарахувалося. Треба про минулий досвід та теперешній писати в Employment page також. 😶🌫️
-
-
Просто ділюсь 🙂 Продовжили ворк перміт ще на 3 роки. Подала заявку 5 березня. Все, тепер сплю спокійно, а номінація хай там хоч рік крутиться 😁
-
Ні, просто заповнила все як у відео Дмитра 🙂
-
Бомба. Мотиваційний лист писали?
-
Я теж за то щоб спалити, а консулів на фляжку посадити, а той хто кікає тому на пузо утюг