Імміграція до Манітоби
-
Отримає, а потім надасть новий якщо буде. Кожну справу розглянуть
-
Можно
-
Скажіть будь ласка, а чи достатньо буде на федеральному етапі пояснювальних листів на ті роботи які неможливо підтвердити документально?
-
Подивилися того Дмитра певно та зробили так само, а він не розумі де імʼя а де прізвище
-
Мені здається ви вводите людей в оману
-
Бо не добре заповнили заявку
-
Я вже скидав. Але не сидіть тут та не читайте якусь дурню. Ліпше сидить на офіційному сайті та все читайте, і буде вам щастя
-
Тоді як ви можете пояснити чому людям не видавали WP на 3 роки якщо їх паспорт коротший за цей термін?
-
Тому що люди питають по допомогу, а їм відповідають дуже погано, тому я їм рекомендую дивитися на офіційному сайті, бо там є всі відповіді
-
Мені взагалі байдуже хто він. Але факт є факт
-
Дмитро далеко не остання людина в Канаді та в українській спільноті
-
Хреститься якщо вам здається
-
Наприклад людина питає ; що мені робити, а йому уйобок пише- їдь в Україну. Це по вашому нормально?
-
Вітаю. Щоб додати до вже існуючої заявки на номінацію ROE (заявка по SWO, роботодавець звільнив швидше ніж закінчився контракт), достатньо лише в аплікації додати документ чи потрібно ще на вебформу писати? Бо щось на вебформі немає такого варіанту, а лише якщо є зміна роботодавця. В цьому випадку вже й новий джоб офер просить прикріпити, якого ще не існує)) Як краще поступити?