Імміграція до Манітоби
-
Хотіли розкритикувати, а зробили рекламу? Зараз наклікають люди гуглу на радість.
-
Фойлес віза це ж для одноразового в'їзду. Вже в Канаді будет подаватись окремо на візитор на основі ворк перміту. Хай знаючи люди поправлять, якщо я не правий.
-
Фактично, по візі CUAET у першому аеропорту прибуття до Канади Ви отримуєте дозвіл на роботу (Work Permit), чим Ви, фактично, стаєте легальним тимчасовим робітником у Канаді (Temporary foreign worker). Я думаю, що Ви націлені на Манітобу, оскільки даний чат саме про імміграцію до Манітоби, тому далі пропрацювавши півроку на манітобського роботодавця Ви можете збирати документи і подаватися на номінацію провінції. Отримавши номінацію від провінції, Ви отримаєте можливість подаватися до федерального уряду на PR 🙂
-
Дякую
-
Так,маю вiзу CUAET...зараз в пошуках бiлетiв.Диплом бакалавра нажаль залишився в Украïнi😕
-
Вибачте давайте ви не будете хизуватися своïми знанями😁😁😁😁 Я ще не в Канадi тому менi ще до цього далеко Я питав про iнше:"Чи визнаэ Канада диплом Спецiалiста" Бакалавра нажаль з собою не можу взяти
-
Вибачте я не зрозумiв для чого ви зазначаэте... Можливо:" чув дзвiн та не знаю де вiн"😁😁😁 Я десь читав що вища освiта даэ додатковi бали на PR...але не знаю чи диплом Спецiалiста визнають
-
Бакалавр залишився в Украïнi
-
Якщо з собою э диплом "Спeцiалiста" (зараз вже не iснуэ) то теж Можна зазначити що э вища освiта?
-
Що це?