Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Дівчатка, плaнується рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: • Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) • Сигapeти - (будь яка мaрка) • Elf Bаr - (5000-9000 тяг) • Лiки • Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) • Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Сьогодні пробували стати в чергу на паспорт через Дію і нам запропонувало стати в чергу і було вказано, що коли бідійде наша черга, то отримаємо email з вільними датами. Не знаю чи дійсно прийде і чи є та опція якщо заходити іншим методом. Обирали Едмонтон.
-
Зрозуміла 🥹… треба лапати тоді. А в які години краще це робити? Чи тут немає чіткої схеми?
-
Ой вибачайте забула уточнити , я зараз намагаюсь заповнити аплікацію на провінційну номінацію, та якщо в мене була Работа на 4 місяці у Чехії, чи потрібно це вказувати? Також якщо я не помиляюсь, період коли я була безробітним я взагалі ніде не вказую, так?
-
А слоти закривають через помагаторів
-
Так пані порадила😁
-
Я дзвонила сказала пані їхати з Канади бо тут мало шансів,і вонищеиак складають через тих помагаторів які за гроші це роблять
-
Але через це слоти будуть тільки в певні дати відкривати плюс є шанс зловити якщо хтось записав дитину а хоче дорослий ,то вони не прийматимуть,тому ті люди скасують слот тоді є шанс що щось буде а так шансів 0
-
Не уявляю .... Не хочу комусь дані давати
-
Казали люди треба їм свої дані дії давати і 150₴
-
Доброго вечора чі потрібно вказувати в education шкільну освіту якщо немає атестатів про середню освіту