Імміграція до Манітоби
-
Не тільки для зняття обмежень, ви маєте пройти медицину на протязі 90 днів після в‘їзду, навіть якщо не плануєте знімати обмеження. В Києві не може бути безкоштовно, що точно можу сказати - медкомісія в Україні найдорожча, так було раніше і, напевно, і зараз так.
-
доброго дня. в цій та паралельній групі читав що після приїду в Канаду для знятятя обмежень по work permit потрібно пройти медкомісію (надіюсь я вірно зрозумів) ось вирішив глянути чи можна цю медкомісію пройти в Україні, є у Львові і Києві згідно сайту secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx в Києві як я зрозумів з інформації на цьому сайті це безкоштовно, у Львові оплата 245$, яка вартість такої медкомісії в Канаді? дякую.
-
Добрий день. Є декілька фірм, які цим займається. Перша: «Тревел старт» в Івано- Франківську http://travelstart.if.ua/ ціна 1300 грн. Відправка в Бухарест Друга: фірма «корал тревел Чернівці». Ціна 1000 грн. +380 (66) 201 55 25 Третя фірма . Місто Львів . Ціна 250 злотих. «Калімера тур» 0 (68) 040 52 30 Всі фірми перевірені. Ціна за відправку в дві сторони
-
ДЯКУЮ
-
У мене брат тиждень назад відправляв з України тур фірмою на вклейку.Не знаю що получится з цього,але я спитаю в нього контакти турфірми.
-
Україна))
-
В Полтаві
-
А де ви знаходитесь ?
-
Всім привіт. Може хто є з Полтавської обл. Підкажіть будь ласка як ви відправляли паспорт на вклейку
-
Ні,ви нічого не наплутали, в програму внесли зміни в кінці червня,по суті, зараз видають робочу візу на 3 роки, а не візітор, і вона починає діяти з моменту видачі, перевірте термін дії, коли отримаєте паспорт.