Імміграція до Манітоби
-
Все що я знаю, що не випадково в eoi питають чи ж профіль ЕЕ, і що не одно разово казали що не можно створити два профілі, не можно еоі а потім ее
-
В будь-яких аплікаціях є запитання, чи ви маєте активну заявку. Усі очікують довго на номінацію. Наберіться терпіння. Готуйтесь до федерального етапу. Завантажте усі документи, заповніть форми, зробіть фото. Як тільки отримаєте номінацію- оплачуєте, підгружаєте саму номінацію і подаєтесь на федеральний етап.
-
Більше 14 місяців?
-
Звичайно, писав листи, дзвонив, навіть їздив до них у офіс, все марно, як головою об бетонну стіну.
-
Yes you can apply for the Canada PR through both the Express Entry and the Canada PNPs. You are required to make an Express Entry profile and calculate your CRS score for Canada immigration. You can submit an Express Entry profile and also apply directly to a PNP stream at the same time. One of the benefits of entering the Express Entry pool is you make yourself visible to provinces and territories who can review your profile and decide to provide you with an invitation to apply to their PNP. На canada.ca чітко пише умова: створити ЕЕ і потім податися на provincial nominee program.
-
Ви намагались вияснити, що з вашою аплікацією?
-
Так. В закріплених
-
12 місяців статус Assesment in Process.
-
Я був би радий прочитати це у себе в номінації. Питання більше про те, що моя аплікація схоже десь застрягла і вияснити цю ситуацію не реально. Тому хочу спробувати федеральну програму. Є десь явно вказано що це заборонено?
-
Ви очікуєте більше 14 місяців? І досі received?
-
У моєму випадку, як я можу відмінити свою заявку у статусі Assesment in Process? Чи потрібно це робити якщо подаємося по гуманітарній програмі?
-
Просто ми з Луганську. ))