Імміграція до Манітоби
-
Ну да якщо дорослому то так потім ще перміт подаватись та чекати, я просто за дитину питав так там нема проблем за 2 місяці
-
тільки продовжити по живій за 2 міс до закінчення. Або якщо хтось не прийде, але то такий ризик.
-
Ну продовжити, в чому проблема? я дізнався про дитину не себе, не знаю дорослим теж продовжують чи ні
-
Усім чоловікам(18-60 років) не надаються консульські послуги, за винятком проїзного до України
-
Добрий день, а не можна у живу чергу стати? Як я знаю що можно і по живій черзі паспорт зробити
-
Можливо, не було питань То було 1 березня А далі не знаю
-
Я з грудня не могла записатися Записала дорослого *чоловіка з мого особистого кабінету. А слот лише один був. Чекали пару місяців, щоб по цьому слоту подати. Всі документи були на руках на чоловіка та дитину. В Едмонтон відмовили йому на дитину подати разом з собою. Там же нічого навіть не треба. Ні біометрії. Так так що з грудня ця історія зі слотами Вже тихо недолюблюю все це
-
на 4 роки дитячий, дорослий не знаю 🤷♀
-
Сподіваюсь Я для дитини три роки мчу з дитиною 1 рік туди. На руках Якось не готова до відмов
-
Дякую дуже ☺️
-
Я можу бути не права. Але здається 2 місяці. Там вам потім прийде лист, що заявку отримали, і на основі цього листа ви можете бути легально пів року або до отримання результату